Bent u op zoek naar een gezondere levensstijl? Voelt u zich ouder dan u daadwerkelijk bent? Wordt u beperkt in uw dagelijks leven door uw lichaam of conditie?

Workout Healthclub kan je helpen

Je fit en vitaal voelen door verandering in leefstijl. Het bereiken van een gezonde leefstijl bereik je niet met crashdiëten. In snel tempo afvallen is niet goed voor het lichaam. Gezond eten en veel beweging wel. Maar hoe doe je dat?

Wij werken met een gediplomeerd voedingsconsulente. Afhankelijk van uw verzekering kan (een gedeelte) van deze extra kosten worden vergoed.

Overgewicht is een veel voorkomend probleem. Het brengt de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals hart- en vaatziekten en diabetes, maar veroorzaakt ook psychische klachten. Ben je niet fit? Voel je je te zwaar? Kost fysieke inspanning je veel moeite? Of wil je hulp bij afvallen? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vraag naar Leonie voor meer informatie!

Snel vet verbranden rond je buik?

Een vooruitstrevende techniek op het gebied van vetverbranding:

De BellyAttack maakt gebruik van draadloze infrarood-dieptewarmte. Dat heeft meerdere positieve effecten op het lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De warmte dringt de huid binnen op cel-en weefsel niveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen! Deze band doet u tijdens uw training om, dus tijdens uw training een dubbele workout.

Openingstijden

Maandag  08:30 - 22:00
Dinsdag 07:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 07:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 13:00
Zondag 09:30 - 13:00